Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia v Košiciach: Pri Hornáde našli mŕtvolu, Vranovčan (†27) s rozbitou hlavou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

KOŠICE - Košických kriminalistov čakal včera dopoludnia otrasný pohľad. Pod mostom pri brehu rieky Hornád na Slovenskej ulici v Košiciach našli mŕtveho muža. Polícia zistila jeho totožnosť, išlo o 27-ročného Vranovčana. Lekár cudzie zavinenie smrti nevylúčil.

"Privolaná obhliadajúca lekárka nevylúčila cudzie zavinenie a nariadila vykonať pitvu. Polícia na objasnení tohto prípadu intenzívne pracuje," informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. V prípade dokázania viny hrozí páchteľovi trest odňatia slobody na sedem až desať rokov.


Prečítajte si aj

FOTO Vražda v Bratislave: Brutálne dobitá žena v kaluži krvi, zrejme ide o Andreu (†25)!


Polícia vyšetruje všetky okolnosti, za ktorých došlo k usmrteniu nebohého. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, bližšie informácie k prípadu nateraz neposkytuje.

Podľa miestnych obyvateľov, žil nebohý muž na ulici aj s kamarátom. Ustlané mali na betónovom nosníku pri rieke. Holdovali alkoholu, údajne mali užívať aj drogy. Nie je známe, či sa mladíci pohádali a následne došlo k tragédii, alebo nebohý muž nešťastne spadol. Mal poranenú hlavu. Políciu k nebohému privoval práve jeho kamarát. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu