Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivá smrť krásnej čašníčky pri Galante: Milan (31) udusil Kristínu (†27) vankúšom!

nebohá Kristína
nebohá Kristína (Zdroj: Foto: Facebook)

TRNAVA - Tento týždeň otriasla Slovenskom brutálna smrť krásnej čašníčky Kristíny (†27) z Matúškova v okrese Galanta. Podľa polície je vrahom 31-ročný Milan T. z rovnakého okresu. Obvinený je z vraždy a porušovania domovej slobody. Ženu údajne zadusil vankúšom.

Kristínu našli v rodinnom dome v obci v pondelok 13. apríla bez známok života. Pitva ukázala, že bola udusená. Na druhý deň zatkli podozrivého muža. "Obvinený aj naďalej zostáva v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie, o ktorom bude rozhodovať v najbližších hodinách prokurátor," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová.


Prečítajte si aj

Kristína (†27) neprišla ráno do práce: Majiteľ ju našiel zavraždenú, polícia má podozrivého!


Kristína neprišla v pondelok ráno do práce, kolegovia sa po nej začali zháňať. Majiteľ podniku, kde pracovala, prišiel k jej domu, no neotvárala mu. Tušil, že niečo nie je v poriadku. Zalarmoval políciu. Na mieste sa naskytol otrasný pohľad. 

Sprvu sa špekulovalo, že sa mladá žena obesila. Podľa informácií Tv Markíza, Kristínu zadusil vrah vankúšom, potom jej obmotal okolo krku ramienok od kabelky a zavesil ju na háčik pri bojleri v kúpelni. Čo bolo motívom jeho šialeného činu, nie je zatiaľ známe. "K motívom vraždy sa zatiaľ nevieme vyjadriť, polícia ich naďalej zisťuje," uzavrela Linkešová.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu