Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Megakauza s Rezešovou pokračuje: Znalec má tromfy proti nej!

Eva Rezešová na súde
Eva Rezešová na súde (Zdroj: David Duducz)

BUDAPEŠŤ – Megakauza okolo dcéry košického oceliarskeho magnáta pokračuje. Ostro sledovaný proces s Evou Varholíkovou-Rezešovou (37) začne pred odvolacím súdom v Budapešti už budúci pondelok. Do hry vstúpil nový znalec, ktorý má prominentnej dcére poriadne zavariť.

Gergély Császár vykonal dôkladnú analýzu nehody, ktorú podľa obžaloby spôsobila ešte v auguste 2012 prominentná Slovenka. Znalec si preštudoval nanovo spisy, fotografie, kamerové záznamy a vrak vyhoreného auta Fiat. V júni sa pokúsil haváriu na maďarskej diaľnici zrekonštruovať. „Len ťažko verím tomu, že nehodu zapríčinil šofér auta obetí,“ uviedol.

Ako informuje index.hu, zatiaľ sa nedá jednoznačne povedať, či vodič na Fiate vbehol Rezešovej do cesty, znalec si myslí, že obiehanie nedokončil. Tvrdí, že ak by Slovenka šla povolenou rýchlosťou, teda 130 km/hod, nehode mohla zabrániť tak, že by automaticky zabrzdila. Premávka na osudnom úseku bola v tom čase pokojná a pomalá.  

Ak by sa dokázalo, že vodič na Fiate vletel Rezešovej do cesty, jej trest by sa znížil. Znalec sa na najbližší súd chystá, svoje slová plánuje dokázať. Údajne má v rukách aj ďalšie tromfy, ktoré pre Evu nie sú priaznivé.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu