Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Totálna bezcitnosť: Ľubomír (43) zničil dievčatku (6) život, na súde sa vyškieral!

Ľubomíra rozsudok rozosmial Zobraziť galériu (2)
Ľubomíra rozsudok rozosmial (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jeho drzosť vyrazila dych všetkým na súde! Ľubomír (43), ktorý ešte vlani nútil nevlastnú dcérku Dianku (6), aby ho sexuálne uspokojovala, na súde neprejavil ani štipku ľútosti nad tým, že malému dievčatku zničil život. Naopak, rozsudok, ktorý padol na Okresnom súde v Bratislave, ho rozosmial. A to nie je ani zďaleka všetko z jeho nemravného života.

Vyšetrovanie otrasného prípadu sexuálneho zneužívania len 6-ročného dievčatka v Bratislave začalo v apríli 2012 a pred pár dňami padol ďalší rozsudok. Ani dlhoročný pobyt za mrežami však násilníka nevystrašil. Na pojednávaní neprejavil ani štipku ľútosti, naopak, prítomným sa doslova vyškieral do tváre.

Totálna bezcitnosť: Ľubomír (43)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

"Chytil ma za ruky, potom ma položil na práčku. Dal mi dole nohavičky...," znela pred rokom súdnou sieňou výpoveď zneužitej Dianky. V čase, keď sexuálny škandál prepukol, bol Ľubomír druhom jej matky. Násilníka prezradila fotografia v mobile, ktorú objavil Diankin brat. Zachytáva ako nevlastná dcérka Ľubomíra orálne uspokojuje.

Pred rokom Okresný súd v Bratislave Ľubomíra odsúdil na 13 rokov, násilník sa však odvolal a pojednával krajský súd. Ten vrátil prípad späť na okresný súd, ktorý vyniesol ďalší rozsudok. "Okresný súd Bratislava III. uznal obžalovaného Ľubomíra vinným zo zločinu sexuálneho zneužívania a odsúdil ho k trestu odňatia slobody v trvaní 13 rokov," povedal pre Tv JOJ hovorca bratislavských súdov Pavol Adamčiak.

Splodil dieťa so 14-ročnou

Rozsudok však Ľubomírom ani nepohol. Svoj čin nikdy predtým neoľutoval a neurobil tak ani teraz. Na súde sa naopak usmieval, akoby si ani nebol vedomí toho, že Dianke zničil život. Jeho bezcitné správanie zarazilo aj prítomných v súdnej sieni. "Ja vás obdivujem, pán Kováč, že vy sa ešte aj po tom dokážete smiať a zabávať. To je niečo neuveriteľné!" zaznelo na súde.

O tom, že Ľubomírova drzosť naozaj nemá hraníc, svedčí aj fakt, že súd požiadal o striedavú starostlivosť dieťaťa, ktoré spodil s len 14-ročným dievčaťom. Za tento čin si už trest odsedel a teraz bol presvedčený o tom, že zneužívanie Dianky sa mu prepečie a on bude môcť slobodne vychovávať svoje nemanželské dieťa. Ľubomír voči rozsudku súdu podal odvolanie a prípad sa opäť posúva na krajský súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu