Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nočná dráma v Žiline: Za záhadných okolností na ulici uhorel muž (†35)!

Muž sa upálil pred týmto centrom
Muž sa upálil pred týmto centrom (Zdroj: http://dcza.sk)

ŽILINA - Tragédia zahalená záhadou! V noci zo štvrtka na dnes sa v centre Žiliny odohrala dráma, ktorú si nedokáže nik vysvetliť. Pred tamojším Diecéznym centrom sa mal zaživa upáliť 35-ročný muž. Ťažkým popáleninám podľahol ešte pred príchodom záchranárov a prípadom sa začala zaoberať polícia. Tá naň uvalila informačné embargo.

Pár minút pred 2:00 záchranárom ohlásili, že na ulici Jána Kalinčiaka pred Diecéznym centrom horí muž. Keď však prišli na miesto, už mu nebolo pomoci. "Posádka po príchode na miesto už len skonštatovala smrť uhoreného muža," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel. Podľa našich informácií sa mal muž upáliť sám po tom, čo sa polial neznámou horľavinou.

Smrť muža potvrdila aj polícia, no k bližším okolnostiam záhadnému prípadu sa nevyjadruje. "Polícia sa predmetnou  udalosťou zaoberá. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony a vyšetrovanie viac informácií k udalosti poskytovať nebudeme," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Keďže k nešťastiu došlo pred Diecéznym centrom, polícia kontaktovala aj biskupský úrad v Žiline. Tam vraj uhoreného muža nepoznali, no tragédia ich zasiahla a za zosnulého sa pomodlia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu