Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Záhadná smrť v Stupave: V garáži ležal muž s prestrelenou hlavou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MALACKY – Kolegu našiel v kaluži krvi! Pracovný týždeň začal veľmi nepríjemne pre muža, ktorý mal ráno cestou do práce vyzdvihnúť kolegu (†53) v jeho dome. Ten mu však neotváral, a muž sa ho preto rozhodol hľadať. Obrovský šok naňho čakal v neďalekej garáži, kde jeho kamarát ležal s prestrelenou hlavou!

Cesta do práce dvoch kolegov zo Stupavy sa skončila tragédiou. Jedného z nich totiž našli v garáži rodinného domu s prestrelenou hlavou. Muža objavili po tom, ako sa jeho kolegovi zdalo podozrivé, že neodpovedá a rozhodol sa ho hľadať. Podozrenie sa mu potvrdilo a krvácajúcemu kamarátovi, ktorý ešte javil známky života, hneď zavolal záchranárov.  

„Muža našli v garáži vedľa rodinného domu so strelným zranením v oblasti hlavy. Nakoľko muž ešte javil známky života mu kolega okamžite zavolal RZP,“ potvrdil bratislavský policajný hovorca František Peczár. Zraneného muža okamžite previezli do nemocnice, kde však napokon zraneniam podľahol.

Záhadou však ostáva, či si muž na život siahol sám, alebo mu odísť zo sveta chcel dopomôcť niekto iný. Neďaleko jeho nehybného tela totiž polícia zaistila po domácky vyrobenú zbraň. „Či s nájdenou zbraňou bolo spôsobené zranenie 53 ročnému mužovi a či si predmetné zranenie spravil sám,  ukáže až ďalšie vyšetrovanie,“ dodal Peczár. Polícia už začala trestné stíhanie za nedovolené ozbrojovanie, ale aj za prečin ublíženia na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu