Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prepad za bieleho dňa v Bratislave: Ozbrojenci ukradli vodičovi 178 tisíc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Za dnešný prepad v centre Bratislavy by sa nemuseli hanbiť ani najlepší herci z akčných filmov. Ozbrojení lupiči na čiernom Audi zastavili pri Octavii a od vystrašenej posádky vymámili slušný balík peňazí!

Dnes predpoludním zastavilo na Pražskej ulici čierne auto bez evidenčných tabuliek, z ktorého vystúpili dvaja muži v tmavom oblečení. So zbraňou v ruke zamierili k posádke Octavie, od ktorej mámili peniaze. Muž, ktorý sa obával o svoj život, im nakoniec vydal 178 tisíc eur.  Zlodeji s tučným lupom potom zmizli smerom ku križovatke Patrónka.

Po mužoch na úteku teraz pátra polícia a verejnosť žiada o pomoc. Prvý z nich je podľa opisu asi 175 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke vlasy, na hlave čiernu šiltovku, tmavé oblečenie a striebornú zbraň. Druhý z lupičov je približne rovnako vysoký, holohlavý a mal na sebe tmavé elegantné oblečenie. Informácie poskytol bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Akékoľvek informácie k páchateľom alebo k motorovému vozidlu, na ktorom mali uniknúť, môžete oznámiť na číslo polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu