Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zlodej sa sťažoval: Ukradli mu kradnutý televízor!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRUSEL - Belgická polícia rieši vskutku nevšedný prípad vlámania, v ktorom zlodej žiada "chyťte zlodeja", uviedol dnes bruselský denník Metro.

Prípad, ktorý sa odohral začiatkom tohto týždňa v noci z pondelka na utorok, pobavil všetkých Belgičanov. Nemenovaný obyvateľ z mesta Liége sa v utorok ráno zobudil a s úžasom zistil, že vedľa neho v posteli spí cudzí muž. Bol to Adrian X., ako ho označuje polícia, ktorý niekoľko hodín predtým s neznámym komplicom vtrhli do domu nič netušiaceho občana a pod rúškom noci odcudzili z domu viacero predmetov.

Pri pokuse o útek s ulúpenými vecami však dvojicu zlodejov priamo vo vchode domu prepadla iná dvojica zločincov, ktorá prvým dvom násilím odňala televízor. Adrian X. sa zo strachu pred násilníkmi vrátil do vykradnutého domu a čakajúc, že títo odídu, zaspal v posteli pri majiteľovi bytu. Okradnutý občan po zavolaní polície uňho objavil svoje hodinky a tiež navádzací prístroj GSM. Po odvedení na políciu, Adrian X. podal sťažnosť, že ho v noci prepadli neznámi zlodeji a odcudzili mu televízor. Ten televízor, ktorý krátko predtým sám ukradol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu