Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najkrajšia žena sveta Kuchařová: Naživo by ste ju nespoznali!

Miss World Taťána Kuchářová v pondelok popoludní zavítala do jedného z bratislavských nákupných centier. Najkrajšiu ženu sveta by v nej však len málokto spoznal. Zobraziť galériu (20)
Miss World Taťána Kuchářová v pondelok popoludní zavítala do jedného z bratislavských nákupných centier. Najkrajšiu ženu sveta by v nej však len málokto spoznal.

BRATISLAVA – Je to vôbec ona?! Miss Českej republiky a predovšetkým Miss World 2006 Taťána Kuchařová (25) sa v pondelok poobede objavila v jednom z bratislavskom nákupných centier. Na prvý pohľad by v nej však len málokto spoznal najkrajšiu ženu sveta. Hoci vyzerala vynikajúco, vďaka nenápadnému líčeniu a ležérnemu outfitu mala ďaleko od zvodnej dračice, ktorá sa na čitateľov usmieva z titulných stránok magazínov.

V pondelok popoludní sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala oslava prvých narodenín topánok známej módnej značky. Pri tejto príležitosti sa v obchode objavili aj osobnosti slovenského šoubiznisu. Rozhodne najviac pozornosti však pútala Miss Českej republiky a zároveň Miss World 2006 Taťána Kuchařová, ktorá je tvárou spomínanej spoločnosti.

Blondínka zavítala do nášho hlavného mesta nahodená v sivom outfite, pričom mala na sebe len minimum mejkapu. Modelka síce rozdávala krásne úsmevy a pozitívnu náladu všade navôkol, no najkrajšiu ženu sveta by v nej len málokto spoznal. „Keby som ju stretol na ulici, určite by som si nepomyslel, že to je Miss World,“ zhodovali sa v názoroch zákazníci.

Taťána Kuchařová síce nebola ako vystrihnutá z titulky módneho magazínu, no ako sama priznala, v súkromí si užíva, ak nemusí vyzerať ako modelka. „Musím sa priznať, že vo svojom voľne vysoké opätky nenosím a snažím sa oddýchnuť si od toho všetkého – od mejkapu a tak ďalej. Skrátka, od všetkej tej záťaže,“ povedala pre topky.sk misska. Viac sa dozviete z videorozhovoru.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s najkrajšou ženou sveta roku 2006 Taťánou Kuchařovou

Kuchářová rozhovor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu