Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dve tváre najkrajšej ženy sveta: Kuchařovej pomohli ku kráse profíci!

Taťána Kuchařová je na oficiálnych fotografiách za krásku, na tréningoch ako obyčajné dievča od susedov. Zobraziť galériu (5)
Taťána Kuchařová je na oficiálnych fotografiách za krásku, na tréningoch ako obyčajné dievča od susedov.

PRAHA - Úplne obyčajná! Taťána Kuchařová (25) sa v roku 2006 stala Miss World. Krásna Češka so slovenskými koreňmi je však v civile žena ako každá iná. Dôkazom sú fotografie z pripravovaného programu verejnoprávnej Českej televízie s názvom StarDance. Blondínka sa totiž na nič nehrá a na tréningy chodí bez mejkapu. Propagačné materiály sú však už iná káva. Pozrite si, ako vyzerá v telocvični a ako na oficiálnych záberoch.

Spotená a strapatá! Vidieť najkrajšiu ženu sveta v takejto polohe sa nepodarí len tak hocikomu. Miss World 2006 Taťána Kuchařová však najnovšie dobrovoľne ukazuje svoju prirodzenú podobu aj verejnosti. Kráska sa totiž nechala nahovoriť na účinkovanie v tanečnej súťaži StarDance VI, čo je obdobou Let´s Dance. „Nasmiala som sa a pripadala som si smiešne,” zhodnotila svoj prvý nácvik s nadhľadom.

Blondínka sa celkovo nehrá na rozmaznanú paničku a na tréningy chodí bez mejkapu. Dokonca nemala problém ani s prítomnosťou fotografa, ktorý zachytil jej tvár vo fáze, kedy ako najkrajšia na svete nevyzerala.

Pri fotení propagačných materiálov sa však opäť dostala do šikovných rúk vizážistov a kaderníka. Odborníci na krásu, možno aj s menším prispením grafika, z Kuchařovej zas vykúzlili sexbombu, na akú sú všetci zvyknutí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu