Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tajné FOTO Puškárovej brata a Novotnej: Takto si užívali na dovolenke!

Alexandra Novotná a Peter Puškár majú za sebou už aj spoločne strávenú dovolenku. Zobraziť galériu (7)
Alexandra Novotná a Peter Puškár majú za sebou už aj spoločne strávenú dovolenku.

TURECKO – Ako sme vás už na topkách informovali, známa doktorka Alexandra Novotná (41) a brat Zlatice Puškárovej (35) Peter (39) tvoria zamilovanú dvojicu. Ich vzťah naplno naštartovala dovolenka, na ktorej si obaja prejavovali vzájomné sympatie. Zábery, ktoré sa nám podarilo získať, sú dôkazom, že celebritná lekárka a súrodenec známej markizáčky si spoločné chvíle naozaj užívali.

Vaše tipy

Alexandra Novotná a Peter Puškár oficiálne potvrdili svoj vzťah len začiatkom tohto týždňa, keď sa ruka v ruke objavili na módnej prehliadke. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, lekárka je už od októbra rozvedená. S bývalým manželom Martinom nežije v spoločnej domácnosti už zhruba rok. S Puškárom sa blondínka spoznala v čase, keď mal ambície dostať sa do politiky. Už vtedy nadviazali priateľstvo, ktoré časom prerástlo do lásky.

Podarilo sa nám zistiť, že dvojica upevňovala svoj vzťah hlavne počas nedávnej dovolenky, ktorú spoločne s ratolesťami absolvovali v Turecku. „Snažil som sa o jej priazeň, tak som jej to navrhol, aby sme išli na nejaký relaxačný pobyt,“ povedal nám k tomu Peter. Ako vidno na záberoch zo súkromného albumu dvojice, ktoré sa nám podarilo získať, blondínka mu prejavovala sympatie napríklad aj držaním za ruku.

Brat známej markizáčky sa netají tým, že je Novotnou priam očarený. „Ešte som žiadnu ženu toľko nemiloval, niečo podobné som nikdy nezažil,“ povedal na margo vzťahu Puškár, ktorý dokonca uvažuje o tom, že svoju priateľku požiada o ruku.

Peter Puškár a Alexandra Novotná sa zbližovali na spoločnej dovolenke.
Zobraziť galériu (7)
Peter Puškár a Alexandra Novotná sa zbližovali na spoločnej dovolenke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu