Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Záhradníkova rozlúčka so slobodou: Braňo s väzenskou guľou, Kollár zapíjal syna!

Branislav Záhradník (vľavo) sa lúčil so slobodou a Boris Kollár (vpravo) okrem toho oslavoval narodenie syna. Zobraziť galériu (11)
Branislav Záhradník (vľavo) sa lúčil so slobodou a Boris Kollár (vpravo) okrem toho oslavoval narodenie syna. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Branislav Záhradník (39) už čoskoro opäť vstúpi do chomúta. No ešte predtým, než sa podstaví pred oltár, si užil patričnú rozlúčku so slobodou. A my sme boli pri tom. Na oslavu dorazil aj podnikateľ Boris Kollár (47), ktorý mal hneď dvojnásobný dôvod na prípitok. V ten deň sa mu totiž narodilo v poradí siedme dieťa, ktoré priviedla na svet jeho súčasná partnerka Andrea Heringová (31).

Už túto sobotu čaká Branislava Záhradníka vážny krok! Po druhý raz sa mu totiž rozoznejú svadobné zvony, keď si bude brať svoju priateľku Danku Schultzovú. Predtým však nezabudol na patričnú rozlúčku so slobodou, na ktorú dorazil aj jeho kamarát Boris Kollár. Párty sa konala v jednom z bratislavských barov.

Podnikateľ a ďalší zúčastnení priatelia si pripravili pre ženícha naozaj netradičné prekvapenia. Okrem ružových okuliarov a veľkej alpy dostal mestský poslanec aj väzenskú guľu. Tá zo žartu symbolizuje manželstvo ako inštitúciu, ktorá ho navždy oberie o slobodu. Záhradník si ju s úsmevom hneď navliekol na nohu. „Recesia mojich kamarátov je svojrázna. No musím povedať, že som dostal naozaj vtipné a milé darčeky,vyjadril sa pre topky.sk Záhradník.

Okrem spomínaných drobností si Boris Kollár pripravil pre svojho kamaráta aj jedno skutočne netradičné predsvadobné prekvapenie. „S priateľmi sme sa rozhodli, že mu to trochu znepríjemníme. Aby na to nikdy nezabudol. Pripravili sme pre neho jeden slovenský rekord,“ prezradil v utorok na rozlúčke so slobodou boháč.

Spomínané prekvapenie sa včera prevalilo v rannej šou Adely a Sajfu. Boris sa totiž s moderátormi dohodol, aby na prominentnú svadbu verejne pozvali ľudí s tým, že chcú vytvoriť rekord v počte gratulantov. Ako zohratá dvojica spíkrov uviedla, odmenou pre zvedavcov budú párky, čaj a žetón na lanovku, keďže obrad sa koná na Donovaloch. Toto netradičné pozvanie rotovalo v éteri rádia počas celého dňa. Viac si o ňom prečítate TU!

Okrem lúčenia sa so Záhradníkovou slobodou mal podnikateľ Boris Kollár počas spomínanej párty aj ďalší dôvod na oslavu. V ten deň sa totiž stal aj otcom malého Boriska, ktorého mu porodila jeho priateľka, bývalá playmate Andrea Heringová. Tá s ním má aj dcéru Saru Zoe. Ako sme už na topkách informovali, chlapček sa narodil ráno o 4:34 a pôrod prebehol bez komplikácií. Spolu sa tešia z tritisícšesťstogramového prírastku. 

Sledujte TOPKY TV:  Branislav Záhradník o blížiacej sa svadbe a rozlúčke so slobodou. 

Zahradnik na rozluckovej party

 

Sledujte TOPKY TV: Boris Kollár hovorí o prekvapení, ktoré si pripravili pre Braňa Záhradníka.

Boris Kollar a Zahradnikova rozlucka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu