Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Ženáč Záhradník prekvapuje: Po svadbe má nočné mory!

Branislav Záhradník s manželkou Danielou. Zobraziť galériu (12)
Branislav Záhradník s manželkou Danielou.

BRATISLAVA – Skutočne nezabudnuteľný zážitok! Pre Branislava Záhradníka (39) je odteraz 22. september významným dňom. Práve vtedy si totiž poslanec mestskej časti Karlova Ves vzal za manželku svoju priateľku Danielu Schultzovú (30). Ako nám čerstvý ženáč v súvislosti so závažným životným krokom prezradil, patrične ho oslávil v kruhu najbližších. Netajil sa však tiež tým, že spomienka na svadbu mu doteraz nedá spávať.

Počas uplynulej soboty sa na Donovaloch rozozvučali svadobné zvony. Konala sa tam totiž prominentná svadba Branislava Záhradníka, ktorá sa niesla v skutočne netradičnom duchu. Môže za to ženáčov dobrý kamarát Boris Kollár, ktorý sa postaral o to, že mladomanželom prišla zagratulovať asi stovka zvedavcov.

Nezvyčajný bol tiež odvoz pre manželov. Namiesto luxusného vozu ich na svadobnú hostinu prepravili traktorom. Tam už na šťastnú dvojicu čakali svadobné dary v podobe gýčových záhradných sôch. Aj v týchto prekvapeniach mal prsty Kollár spoločne s niektorými Braňovými kamarátmi.

Zaujímalo nás preto, či aj svadobná hostina pokračovala v podobnom humorne ladenom duchu. „Odovzdaním farebných figúrok veselé prekvapenia našťastie skončili. Ešte som sa trochu obával, či nemajú niečo nachytané počas hostiny, ale potom ma pán minister obrany Glváč ubezpečil, že naša bezpečnosť je zaručená. A mal pravdu,“ povedal pre topky.sk s úsmevom Záhradník.

Poslanec mestskej časti Karlova Ves nám tiež prezradil, že priatelia, ktorí majú očividne veľký zmysel pre humor, mu neskôr porozprávali, čo všetko mu chceli pôvodne vyviesť. „Ešte aj dnes mám z toho nočnú moru. Po tomto som vlastne pochopil, ako ma vlastne šetrili a že zrealizované „výtržnosti“ boli len taká light verzia toho, čo mi skutočne hrozilo,“ dodal pobavene Braňo.

Ako vidno na záberoch z hostiny, manželia si svoj veľký deň užívali. Rovnaké to bolo aj v prípade ostatných svadobčanov. „Zábava trvala takmer do piatej ráno. Ľudia sa bavili, tancovali, spievali. Atmosféra bola úplne uvoľnená a dúfam, že hostia sa cítili dobre,“ uzavrel ženáč.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu