Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najstráženejšie tajomstvo Dary a Rytmusa: Majú spolu sex!

Dara Rolins sa po záťahu s kamarátkou vrátila do hotela k Rytmusovi. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins sa po záťahu s kamarátkou vrátila do hotela k Rytmusovi.

BRATISLAVA - Identita milenca odhalená! Dara Rolins (38) sa pred pár dňami priznala, že ani bez oficiálneho partnera po boku si sex neodopiera. Meno muža, s ktorým si radovánky užíva, však tajila. Dlho to ale nevydržalo a všetko je prezradené. Speváčka podľa našich informácií počas tohto týždňa strávila niekoľko vášnivých nocí v spoločnosti rapera Rytmusa (34)!

Nedala si pozor! Dara Rolins v nedávnom rozhovore na seba prezradila, že po rozchode s Matějom Homolom udržiava s niekým nezáväzný vzťah„To, že sa s nikým nevodím a nefotím, predsa neznamená, že nie som normálna zdravá žena, ktorá celkom prirodzene potrebuje a aj má sex,” povedala nám.

Topky.sk už vtedy konštatovali, že je len otázkou času, kedy sa meno jej milenca prevalí. A naozaj nám do redakcie prišiel zaujímavý tip, ktorý sa na prvý pohľad blondínky netýkal. „Rytmus má novú frajerku a vodí si ju už aj domov. Stačí sa postaviť pred jeho dom v Piešťanoch,“ napísal nám človek, ktorý je vraj raperovým susedom. 

Neskôr nám rovnaký anonym uviedol, že Patrik Rytmus Vrbovský sa s novým objavom ubytoval v košickom hoteli Hilton. A práve do metropoly východného Slovenska v stredu okolo obeda odletela z Prahy aj Dara Rolins.  

Vo štvrtok poobede už zdroj uvádzal priamo speváčkino meno a ako miesto výskytu tejto mileneckej dvojice hotel v bratislavskom Starom meste. A tam sme pop divu naozaj aj zachytili naším objektívom. V tom čase síce bez Rytmusa, no ozvali sa nám ľudia, ktorým sa v ten deň podarilo tieto dve hrdličky vidieť na vlastné oči. 

Požiadali sme preto Daru o komentár, či ju naozaj s Patrikom spája viac než kamarátstvo. „Necítim potrebu vyjadrovať sa,” povedala nám k tomu, čím naše informácie nepoprela. Podľa toho, ako sa však vyjadrila v pondelok, ide naozaj len o čistý sex. To teraz asi vyhovuje aj Vrbovskému, ktorý sa po kríze zrejme definitívne rozišiel so svojou manažérkou Andreou Práznovskou. 

VIDEO: Spoločná pieseň Dary Rolins a Rytmusa.

Dara Rolins: V ktorom roku bola najsexy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu