Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zákaz pre Daru Rolins: Nesmieš na obraz!

Dara Rolins dostala zákaz. Jej sexvideo sa nesmie objaviť na televíznych obrazovkách. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins dostala zákaz. Jej sexvideo sa nesmie objaviť na televíznych obrazovkách.

BRATISLAVA – Speváčka Dara Rolins (38) najnovšie predstavila kontroverzný videoklip k piesni Fóbia, ktorý má enormne sexuálny podtón. A práve kvôli tomu sa za žiadnu cenu nesmie objaviť na televíznych obrazovkách. Hoci pop diva priznáva, že ide o provokatívny počin, neúprosný zákaz ju veľmi zaskočil!

Na toto nie sme zvyknutí! Speváčka Dara Rolins vo svojom najnovšom klipe nešetrila výstrednosťou a išla do extrémov. Homosexuálne hrátky a zábery plné sexu totiž v našich zemepisných šírkach nie sú námetmi, ktoré by hudobní interpreti vyhľadávali často. Bežnou záležitosťou je to však u zahraničných interpretov.

Ako sme zistili, za svoju odvahu musí Dara znášať následky! A to také, že jej sexvideo na televíznych obrazovkách neuvidíte. Pop diva nám prezradila, že pomyselné stop dokonca dostala aj cenzurovaná verzia nahrávky.

„Pravdou je, že som videla aj odvážnejšie videoklipy, takže ma opäť prekvapilo, že Slovensko aj Čechy sú stále o niečo viac prudérne, než zvyšok sveta,“ povedala na adresu toho Rolins, ktorá sa musí zmieriť s tým, že niektorí z jej fanúšikov budú o vizuálny zážitok ukrátení.„Nedá sa nič robiť, bude to žiť na internete,uzavrela s úsmevom Dara.

Aj videoklipy týchto interpretov boli vo svete zakázané:

Britney Spears (2007) - Do somethin - Spomínaný klip bol zakázaný v Európe. Speváčka v ňom údajne kazila imidž luxusnej módnej značke, ktorá sa s ňou kvôli tomu aj súdila.

Lady Gaga (2009) - Love Game - Klip kontroverznej interpretky dostal stop v Austrálii. Dôvodom boli sexuálne scény a týranie. Treba však dodať, že Lady Gaga vo svojich videoklipoch provokuje pomerne často. 

Justin Timberlake & Ciara (2009) - Love Sex Magic - Spolupráca dvoch interpretov sa príliš nepozdávala Turecku. Práve v tejto krajine bolo zakázané video, v ktorom sa dvojica oddávala milostným prejavom a zmyselnému tancu. Scény boli údajne v rozpore s morálkou a správnou výchovou detí.

Kylie Minogue (2010) - All the lovers - Príliš sexi! Takýto prívlastok dostalo video austrálskej speváčky, ktoré sa nemohlo vysielať v niekoľkých ázijských krajinách. Jeho obsahom boli vášnivé hrátky homosexuálnych aj heterosexuálnych párov. Kylie sa však bránila, že jeho posolstvom bola iba láska.

Erykah Badu (2010) - Window Seat - Soulová interpretka pobúrila svoju rodnú krajinu, keď sa vo svojom videoklipe vyzliekla na mieste, kde bol zavraždený bývalý americký prezident John Kennedy. Keď už Erykah stojí na mieste úpne nahá, niekto ju zastrelí.

Necro (2010) - Human Traffic King - Násilie, sex a prostitúky! S takouto kombináciou sa predviedol americký raper, ktorého video bolo zakázané kvôli nechutným záberom, hanobiacim ženské pohlavie.

Rihanna (2011) - S&M - Speváčka sa vo videu prezentuje ako sadomasochistka, simuluje sex s figurínou a vodí si známeho celebritného bloggera Pereza Hiltona na vôdzke ako psa. Toto video bolo vo februári tohto roka zakázané v 11 krajinách.

Rihanna (2011) - Man Down - Ďalší počin mladej speváčky z leta tohto roka bol odsúdený americkými skupinami bojujúcimi proti násiliu. Rihanna vo videu chladnokrvne zastrelí neozbrojeného muža ako odplatu za sexuálny útok. Ona síce tvrdila, že takto chcela ženám dodať silu, mnohí sa však zhodli, že takáto chladnokrvná vražda na obraze nemá čo robiť.

Dara Rolins: V ktorom roku bola najsexy?

VIDEO: Tento videoklip Dary Rolins na televíznych obrazovkách neuvidíte.

Dara Rolins - Fóbia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu