Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny pár prežíva úžasné chvíle: Tešia sa z prvého spoločného potomka!

Robert Pattinson, Suki Waterhouse Zobraziť galériu (3)
Robert Pattinson, Suki Waterhouse (Zdroj: SITAe)

LOS ANGELES - Anglický herec Robert Pattinson (37) sa po prvýkrát stal otcom. Na konci minulého roka sa začalo nahlas špekulovať o tom, že je jeho priateľka Suki Waterhouse (32) tehotná a počas včerajšieho dňa sa objavili zábery dvojice, ako kočíkuje svojho prvorodeného potomka.

Slávny herec a britská modelka Suki Waterhouse sa dali dokopy v roku 2018. Detaily ich vzťahu však držia pred verejnosťou v tajnosti a o ich radostnom očakávaní sa dlhé obdobie len špekulovalo.

Časom sa však ich krásna novinka už pred verejnosťou nedala utajiť a tak bolo jasné, že sa ich rodina čoskoro rozrastie. V posledných týždňoch sa však Waterhouse stiahla zo sociálnych sietí a fanúšikovia tak začali špekulovať o tom, či sa už nestala matkou.

Všetky dohady však počas včerajšieho dňa zrejme definitívne ukončil denník Daily Mail. Ten totiž zachytil dvojicu, ako sa počas tohto týždňa premávala po Los Angeles aj s kočíkom, v ktorom bol zrejme aj ich malý poklad. Ani jeden z dvojice však túto krásnu správu zatiaľ nepotvrdil. 

Robert Pattinson a Suki Waterhouse
Zobraziť galériu (3)
Robert Pattinson a Suki Waterhouse  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Suki WaterhouseRobert Pattinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu