Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Člen kráľovskej rodiny prehovoril o frustrácii Karola III.: Liečba rakoviny neprebieha podľa jeho predstáv!

(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Aktuality o stave britského kráľa Karola III. (75) sa na verejnosť dostávajú len málokedy. V najnovšom rozhovore však jeho synovec Peter Phillips (46) urobil výnimku a prezradil, ako celú situáciu vníma samotný kráľ.

Kráľovská rodina si momentálne prechádza mimoriadne náročným obdobím. Karol III. a princezná Kate bojujú s rakovinou a správy o ich aktuálnom stave sa verejnosť dozvedá len veľmi zriedka. Pred pár dňami o kráľovi prehovorila manželka Camilla, ktorú najnovšie doplnil jeho synovec Peter Phillips.

Ten počas pobytu v Austrálii pre televíziu Sky News opísal, ako Karol III. vníma svoju liečbu. Podľa jeho slov je z celého procesu poriadne frustrovaný a tlačí na doktorov, aby sa mohol čo najskôr vrátiť k svojim povinnostiam. 

„Je frustrovaný, že nemôže robiť všetko, čo chce. Je ale veľmi pragmatický. Rozumie, že je to obdobie, počas ktorého sa skutočne musí sústrediť sám na seba. Zároveň však všetkých doktorov a sestričky tlačí, aby mohol vykonávať svoju funkciu čo najskôr. Čo najskôr sa chce dostať do normálneho stavu a pravdepodobne je mierne frustrovaný z toho, že liečba zaberá dlhší čas, než by si predstavoval," povedal Phillips.

Viac o téme: Peter PhillipsKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu