Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šíril konšpirácie o princeznej Kate, teraz si sype popol na hlavu: Hviezdny moderátor svoje slová trpko oľutoval!

Andy Cohen a Princezná Kate Zobraziť galériu (2)
Andy Cohen a Princezná Kate (Zdroj: Profimedia, SITA)

LOS ANGELES - Predtým, než princezná Kate (42) potvrdila, že bojuje s rakovinou, sa internetom šírili rôzne konšpiračné teórie o jej zdravotnom stave. Mnohí si dokonca mysleli, že ju nahradila dvojníčka. Jedným z nich bol aj americký moderátor Andy Cohen (55), ktorý však priznal, že dnes svoje slová ľutuje.

Galéria: Princezná Kate

Kráľovská rodina musela okrem náročného zdravotného stavu princeznej riešiť aj mnohé konšpiračné teórie, ktoré sa okolo jej osoby objavili. Niektoré z nich hovorili o dvojníčke a viacerí dokonca spomínali aj smrť samotnej Kate. 

Medzi nich sa zaradil aj americký moderátor Andy Cohen, ktorý sa preslávil vo viacerých reality šou. Aj on však podľahol teóriám o princeznej Kate a po jednom z jej mála verejných vystúpení uviedol, že to nebola ona. 

K celej situácii sa vyjadril samotný moderátor v najnovšej časti šou Andy Cohen Live, v ktorej priznal, že svoje slová oľutoval a prial by si, aby ich nikdy nevyslovil. Okrem toho uviedol, že sa modlí za to, aby bola princezná v poriadku. 

„Chcel by som povedať, že som veľmi smutný zo správ, ktoré sa týkajú princeznej Kate. Myslím, že niekto zo Sky News ma nazval hlupákom a mal pravdu. Samozrejme by som si prial, aby som držal jazyk za zubami. Všetci sa modlíme za to, aby boli princezná a kráľ v poriadku," povedal Cohen.

Viac o téme: Princezná KateAndy Cohen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu