Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi herečke odvaha nechýba: MINI sukňa a stlačené PRSIA... Cez bradavky mala len retiazky!

Julia Fox Zobraziť galériu (8)
Julia Fox (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - V rovnakom čase, ako sa v Dolby Theatre odovzdávali prestížne Oscary, sa v Los Angeles konal aj 32. výročný večierok nadácie Eltona Johna (76) AIDS Foundation. Pozvanie na párty dostala aj kontroverzná herečka Julia Fox (34). A opäť šokovala svojim odvážnym outfitom. Oblečenú mala mini sukňu, prsia mala stlačené a cez bradavky jej išli len dve retiazky!

Galéria: Takto to vyzeralo na večierku nadácie Eltona Johna - AIDS Foundation.

Julia Fox patrí k tým slávnym ženám, ktoré na seba rady upozorňujú odvážnymi outfitmi. O rozruch sa svojim zovňajškom postarala na parížskom týždni módy, aj v New Yorku. Neprehliadnuteľná bola aj na nedeľnom 32. výročnom večierku nadácie Eltona Johna AIDS Foundation. 

Párty sa konala v rovnakom čase, ako v Dolby Theatre v Los Angeles prebiehal 96. ročník odovzdávania cien Akadémie - Oscary. No hosťom na Eltonovom večierku nič neušlo, v sále sa totiž po celý čas odovzdávanie vysielalo. Pozvanie do spoločnosti prijala napríklad Zooey Deschanel, Heidi Klum či Tiffany Haddish. 

Najviac pozornosti však určite pútala herečka Julia Fox. Do spoločnosti totiž dorazila v čiernej strapcovej minisukni a na top akoby úplne zabudla. Oblečený mala zvláštny bodkovaný korzet, ktorý končil v 1/4 jej pŕs... Takže namiesto sexi efektu jej z nich robil placky. No a bradavky jej prekrývali len zlaté reťaže. Poriadny úlet! 

Sexi herečke odvaha nechýba:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Sexi herečke odvaha nechýba:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Elton JohnJulia FoxAIDs Foundation
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu