Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

EX Kanyeho Westa preráža módne dno: Ukázala CHLPATÉ prsia aj rozkrok!

(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Herečka Julia Fox (34) je známa predovšetkým ako expartnerka rapera Kanyeho Westa (46). A to aj napriek tomu, že pár tvorili len mesiac. Aktuálne tak viac ako svojím hereckým umením púta pozornosť v spoločnosti svojimi extravagantnými outfitmi. Tým najnovším však prerazila módne dno... Predviedla chlpaté prsia aj rozkrok!

Kanye West je známy svojím šialeným módnym vkusom. Do bizarných outfitov navyše oblieka aj svoju partnerku Biancu Censori. No jeho bývalka Julia Fox dokázala, že v módnych kreáciách nijako nezaostáva. Pravidelne púta v spoločnosti pozornosť svojimi bizarnými kúskami, v ktorých bez problémov ukáže aj holú kožu. 

Galéria: Julia Fox a jej šialené módne kreácie

Inak tomu nebolo ani v týchto dňoch, kedy ju fotografi nafotili v Los Angeles cestou na stretnutie. Svojou najnovšou módnou kreáciou však prerazila pomyselné módne dno. To už totiž nebolo ani kontroverzné, ani sexi, ale doslova nechutné. Pod čiernym sakom a akousi sukňou mala totiž oblečené plavky, ktoré boli potlačené bizarným printom. 

Spod zvršku, ktorý si schválne povyzliekala tak, aby jej uletený kúsok bolo vidno, to vyzeralo, akoby ukazovala holý chlpatý prsník a holý chlpatý rozkrok. Ten navyše pôsobil, že je zašitý a nad ním bol nápis: Closed, teda zatvorené. Uff! FOTO nájdete TU»

Viac o téme: Julia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu