Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOP MOMENTY Z OSCAROV: NAHÝ HEREC na pódiu, TRAPASY slávnych herečiek a... Nový hviezdny pár!

Top momenty z Oscarov Zobraziť galériu (5)
Top momenty z Oscarov (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas tejto noci bola na programe jedna z najvýznamnejších udalostí roka. V Los Angeles sa totiž uskutočnil 96.ročník udeľovania Oscarov, ktorý už tradične priniesol niekoľko zaujímavých momentov. Fanúšikovia tak momentálne hovoria o úplne nahom americkom hercovi Johnovi Cenovi (46), trapase jeho kolegyne Lizy Koshy (27) či dojemnej spomienke na Matthewa Perryho (†54).

Z nedele na pondelok sa oči celého svete upierali na Los Angeles, kde sa odovzdávali prestížne Oscary. Tie napokon podľa očakávania ovládol film Oppenheimer, ktorý premenil 13 nominácií na 7 víťazstiev. 

Okrem samotných víťazov sa však momentálne hovorí aj o viacerých momentoch, ktoré zaujali, pobavili, či dojali množstvo fanúšikov. O jeden sa postarala aj najlepšia herečka Emma Stone. Tá počas preberania ceny zažila niečo, čomu sa chce vyhnúť každá dáma.

Priamo na pódiu ju totiž zradil outfit, ktorý sa jej začal rozopínať. Ten napokon aj s drobnom pomocou od samotnej herečky zakryl všetko, čo mal a Stone neukázala nič, čo by neskôr ľutovala.

Emma Stone
Zobraziť galériu (5)
Emma Stone  (Zdroj: SITA)

Poriadne veľa však ukázal americký herec John Cena, ktorý sa na pódiu ukázal úplne nahý. Paradoxne prišiel vyhlásiť víťaza v kategórii najlepšie kostýmy, avšak na ten svoj akosi zabudol.

John Cena
Zobraziť galériu (5)
John Cena  (Zdroj: SITA)

O úsmevný moment sa postarala aj herečka a komička Liza Koshy. Tá počas fotenia na červenom koberci neudržala rovnováhu a spadla na zem, čo však zobrala s humorom a úsmevom.

Počas večera sa po prvýkrát bok po boku objavil aj nový herecký pár Justin Theroux a Nicole Brydon Bloom. Dvojica patrila medzi to najkrajšie, čo 96. ročník prestížnych cien ponúkol.

Justin Theroux, Nicole Brydon Bloom
Zobraziť galériu (5)
Justin Theroux, Nicole Brydon Bloom  (Zdroj: SITA)

Poriadnu nálož emócií si pre divákov pripravili aj Andrea Bocelli a jeho syn Matteo, ktorý zaspievali pieseň Time to Say Goodbye. Tá sprevádzala spomienku na osobnosti, ktoré počas minulého roka opustili tento svet. Emotívne vystúpenie dohnalo mnohých k slzám a organizátori vzdali hold napríklad Matthew Perrymu, Tine Turner či Sinéad O'Connor.

Viac o téme: OscaryAcademy Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu