Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

ROZCHOD u Beckhamovcov: Už sa aj odsťahovala z domu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: GettyImages)

LONDÝN - Ich láska je už minulosťou! Prostredný syn Davida a Victorie Beckhamovcov - Romeo (21) si momentálne neprechádza najlepším obdobím. Podľa medializovaných informácií a mu totiž rozpadol vzťah s krásnou modelkou Miou Regan (21).

Správy o tom, že sa dvojica rozišla, priniesli viaceré bulvárne portály. „Romeo a Mia sa pohádali. Momentálne už netvoria pár. Žili spolu, ale po spomínanej hádke sa Mia odsťahovala k rodičom. Vyzerá to tak, že v ich vzťahu boli vážne problémy,” uviedol dobre informovaný zdroj pre Mirror.

Futbalista a modelka sa na verejnosti ako pár naposledy ukázali v decembri na podujatí s názvom British Fashion Awards. Dohady o ich rozchode umocnilo to, že si na sociálnych sieťach prestali verejne vyznávať lásku, čo pre nich pred tým bolo bežné.   

Romeo Beckham a Mia Regan
Zobraziť galériu (4)
Romeo Beckham a Mia Regan  (Zdroj: Profimedia)

Rozchod potvrdila dvojica na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram. „Rozišli sme sa po piatich rokoch lásky. Stále si jeden druhého veľmi vážime a budeme medzi nami silné priateľstvo,” povedal na margo rozchodu Romeo. 

Romeo Beckham a Mia Regan tvorili pár od roku 2019. V roku 2022 mali vo svojom vzťahu prestávku a potom sa dali opäť dokopy. Dokonca už spolu aj bývali. 

Viac o téme: BeckhamRomeo BeckhamBeckhamovciMia Regan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu