Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny herec (84) dal milencovi kopačky: ROZCHOD s 30-ročným zajačikom!

Ian McKellen Zobraziť galériu (3)
Ian McKellen (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Táto láska nemala dlhé trvanie! Britský herec Ian McKellen (84), ktorého preslávila úloha Gandalfa v trilógii Pán prsteňov, sa pred pár dňami rozišiel so svojím výrazne mladším milencom. Dvojica tvorila pár zhruba rok a dokonca sa hovorilo aj o zásnubách.

Sir Ian McKellen a Oscar Conolon- Morreye sa zoznámili v decembri 2022, keď ich spojila práca v divadle. 30-ročný Oscar o slávnom hercovi hovoril ako o "svojej životnej láske". Ako však aktuálne informuje The Mirror ich vzťahu už zazvonil umieračik. 

Blízki priatelia McKellena sa už predtým zhodovali na tom, že slávny herec sa zrejme len tak neusadí. „Oscar už hovoril o veľkých plánoch. Myslel si, že sa zasnúbia. Ale Ian nemal priateľa 20 rokov a tiež nechce, aby u neho doma žil nejaký ďalší muž. Keď mu niekto padne do oka, rýchlo sa zamiluje, ale rovnako rýchlo ho to potom prejde,” uviedol pre Daily Mail dobre informovaný zdroj. 

Predstaviteľ legendárneho Gandalfa sa verejne priznal k homosexualite v roku 1988. Do dnes ho ale mrzí, že sa s tým nestihol zveriť svojím rodičom. Matka zomrela, keď mal len 12 rokov, otec o 10 rokov neskôr.  

Ian McKellen
Zobraziť galériu (3)
Ian McKellen  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ian McKellen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu