Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

SEXUÁLNE SCÉNY mladej hviezdy (21) s kolegom (52): Ľudia sú zhnusení... Nič horšie som v živote nevidela!

Jenna Ortega a Martin Freeman v sexuálne ladenej scéne. Zobraziť galériu (3)
Jenna Ortega a Martin Freeman v sexuálne ladenej scéne. (Zdroj: Lionsgate)

LOS ANGELES - Aj v našich kinách si už aktuálne môžete pozrieť filmovú novinku s názvom Millerovo dievča, v ktorej ústredné postavy stvárnili krásna Jenna Ortega (21) a jej 31 rokov starší kolega Martin Freeman. Tí pred kamerami stvárnili aj eroticky ladené scény a nevyhli sa poriadnej kritike.

Galéria: Jenna Ortega je krásna žena

„Martin Freeman, čo to tej Jenne robíš? Som zhrozená,” znie jedna z mnohých reakcií na úryvok z filmu Millerovo dievča. Ide o eroticky ladené zábery a keďže Freeman stvárňuje učiteľa a Ortega jeho žiačku, mnohí v diskusiách na sociálnych sieťach neskrývajú pobúrenie. „Mám pocit, že nič horšie som v živote nevidela. Veľmi ma to rozrušilo,” pridala sa ďalšia z radov kritikov.

VIDEO: Trailer k filmu Millerovo dievča. 

Na toto pobúrenie sa aktuálne rozhodla zareagovať koordinátorka intimity Kristina Arjona, ktorá všetkých ubezpečila, že Jenna s nakrúcaním týchto scén nemala problém. Podľa jej slov sa samotná herečka podieľala na rozhodovaní o tom, ako budú napokon vyzerať. „Mnohí sa uisťovali, či je s tým stotožnená a či jej to takto vyhovuje. Jenna bola odhodlaná a bola si tým, čo chce robiť, úplne istá,” uviedla pre Daily Mail.  

Zároveň dodala, že si na všetkom dali záležať, keďže v celom filme ide o kontroverznú tému a hlavných hrdinov (i protagonistov) delí veľký vekový rozdiel. Dokonca mali akési testovacie publikum, ktoré hodnotilo jednotlivé variácie intímnych scén, aby odhalili, čo je už príliš a čo by mohlo vyznieť príliš nevhodne. 

VIDEO: Spomínaná scéna z filmu Millerovo dievča, ktorá pobúrila niektorých divákov. 

Film Millerovo dievča zachytáva príbeh profesora literatúry Jonathan Millera (Martin Freeman), ktorého žiačkou je aj Cairo Sweet (Jenna Ortega). Nádejná a talentovaná spisovateľka obdivuje dekadentné diela zakázaných autorov. Spoločná vášeň pre literatúru ich oboch zblíži.

Keď študentka dostane od ženatého profesora úlohu, aby napísala vlastnú poviedku, v štýle svojho obľúbeného autora. Cairo sa inšpiruje erotickým románom od Henryho Millera s názvom Pod strechami Paríža a to celé poriadne zamotá dej. 

Viac o téme: Martin FreemanJenna Ortega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu