Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Moderátor čelí vážnym obvineniam: Kolegyňa opísala jeho NECHUTNÉ NÁVRHY!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká televízna hviezda Brandi Glanville (51) sa zrejme najviac preslávila vďaka účinkovaniu v reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Tú moderoval Andy Cohen (55), ktorého v týchto dňoch obvinila zo sexuálneho obťažovania.

Šou Skutočné paničky z Beverly Hills je dobre známa aj mnohým Slovákom, keďže ju svojho času mohli sledovať na obrazovách Joj PLUS. Medzi tváre, ktoré sa v počine zviditeľnili, patrí aj Brandi Glanville. Moderátorom relácie bol Andy Cohen, ktorý však v týchto dňoch čelí nepríjemným obvineniam. Tie súvisia práve s natáčaním šou.

Brandi Glanville
Zobraziť galériu (4)
Brandi Glanville  (Zdroj: Profimedia)

Glanville ho totiž obvinila z toho, že ju vraj sexuálne obťažoval a dával jej nemiestne návrhy. V liste, ktorý poslala televízii NBC a mediálnym spoločnostiam Shed Media a Warner Bros. uviedla, že jej v roku 2022 poslal video, v ktorom jej navrhol, aby ho sledovala pri sexe s inou účastníčkou reality šou. 

„Pán Cohen bol v tom čase šéfom pani Glanville a nad jej kariérou mal úplnú kontrolu. Preto sa cítila znechutená a uväznená. Bolo to zneužitie moci. Je nemysliteľné, aby zostal na svojom poste aj napriek takémuto správaniu. Je to návrat do dôb, kedy boli zisky uprednostňované pred ľuďmi," uviedol právnik v liste, ktorý citoval magazín Page Six.

K celej veci sa vyjadril aj samotný Cohen. Ten na svojich sociálnych sieťach napísal, že video bolo myslené ako vtip a Glanville to vedela. Aj napriek tomu však priznal, že bolo nevhodné a za celú situáciu sa ospravedlnil. Či to však bude stačiť jeho nadriadeným, je však otázne. 

Andy Cohen
Zobraziť galériu (4)
Andy Cohen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Brandi GlanvilleAndy Cohen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu