Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Slávna herečka (†78) prehrala boj s rakovinou: Zomrela len pár dní po milovanom partnerovi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Filmový svet sa len pred pár dňami rozlúčil s hercom Davidom Soulom (†80), ktorý sa preslávil v seriáli Starsky a Hutch. V uplynulých hodinách sa však verejnosť dozvedela smutnú správu o smrti jeho dlhoročnej partnerky Lynne Marty (†78). Tá bojovala s rakovinou.

Pred necelými dvoma týždňami sme vás informovali o smrti obľúbeného herca Davida Soula. Ten sa preslávil vo viacerých známych počinoch a dlhé roky tvoril milenecký pár s herečkou Lynne Martou. Tá však opustila tento svet len pár dní po svojom partnerovi, s ktorým mala podľa vlastných slov otvorený vzťah.

Americká herečka sa počas svojej kariéry takisto objavila v niekoľkých populárnych filmoch a seriáloch, ako boli napríklad Footloose, Western Joe Kidd a televízne programy Pohotovosť a Charlieho anjeli.

Smutné správy o úmrtí umelkyne priniesol jej dobrý priateľ Chris Saint-Hilaire, ktorý to potvrdil pre The Hollywood Reporter. Herečka zomrela vo svojom dome v Los Angeles a podľa informácií tohto magazínu bojovala Marta s rakovinou.

 Lynne Marta
Zobraziť galériu (2)
Lynne Marta  (Zdroj: American Broadcasting Company)

Viac o téme: Lynne Marta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu