Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Úmrtie obľúbeného českého herca (†59): Našli ho po 48 hodinách... Ležal mŕtvy v byte!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Česká televize / Martin Raub)

PRAHA - Vo štvrtok Česko a Slovensko obletela správa o náhlom úmrtí obľúbeného českého filmové a divadelného herca Norberta Lichého (†59). Čo bolo príčinou, sa vtedy ešte nevedelo. Aktuálne však vyšlo najavo, že celých 48 hodín ležal mŕtvy v byte!

Informáciu o úmrtí Norberta Lichého prinieslo vo štvrtok Divadlo Petra Bezruče Ostrava, v ktorom pôsobil. „S hlbokým zármutkom oznamujeme, že nás opustil náš kolega Norbert Lichý. Informáciu divadlu potvrdila rodina, ktorej vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ uviedlo na sociálnej sieti Facebook. Viac detailov však vtedy známych nebolo. 

Aktuálne portál Blesk.cz informoval, že ho našli mŕtveho v byte až po dvoch dňoch. Susedom bolo divné, že sa uňho nonstop svieti. Privolané záchranné zložky však hercovi už nevedeli pomôcť. S najväčšou pravdepodobnosťou podľahol infarktu. „Bohužiaľ mu vlani zomrela maminka Evelyn. Bola to bývalá tanečnica. Žil celý život s ňou,“ povedal denníku zdroj.

„Keby tu ešte bola, zavolala by sanitku a možno by ho ešte zachránila,“ dodal. Bertík, ako ho volali kolegovia, žil v byte sám a zo smrti svojej mamy sa nemohol dlhé mesiace spamätať. O otca prišiel ešte v roku 1986, keď mal len 22 rokov. Aj jemu vtedy zlyhalo srdce. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Norbert Lichý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu