Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Snúbenica slávneho pracháča vytasila svoje zbrane: Najskôr išli prsia, potom ona!

Lauren Sanchez a Jeff Bezos Zobraziť galériu (3)
Lauren Sanchez a Jeff Bezos (Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO - Snúbenica jedného z najbohatších ľudí sveta - Jeffa Bezosa (60) rozhodne vie, ako zaujať. Lauren Sánchez (54) sa počas módnej prehliadky, na ktorej podporovala svojho syna Nikka (22), ukázala v poriadne odvážnom outfite. V ňom predviedla, že jej odvaha rozhodne nechýba.

Počas minulého roka prežila táto dvojica výnimočný okamih. Po piatich rokoch vzťahu totiž Bezos požiadal svoju partnerku o ruku a Sánchez s jeho návrhom súhlasila. Momentálne to však na prípravu na svadbu nevyzerá, keďže si dvojica užíva iné aktivity.

Jednou z nich bola aj módna prehliadka značky Dolce & Gabbana v Miláne. Na tú prišli podporiť syna Sánchez - Nikka, ktorého má s bývalým hráčom amerického futbalu Tonym Gonzalezom.

Ako hrdá mama sa samozrejme so zábermi z akcie pochválila aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Som veľmi hrdá mama. Bolo úžasným darom sledovať môjho syna Nikka na prehliadke Dolce & Gabbana v Miláne. Gratulujem ti," napísala.

Počas večera však najviac zaujala práve Sánchez, ktorá okrem manžela zatienila aj svojho syna. Tá totiž na módnu šou dorazila v poriadne odvážnych šatách čiernej farby, v ktorých ukázala, že rozhodne vie, ako zaujať. 

Lauren Sánchez, Jeff Bezos
Zobraziť galériu (3)
Lauren Sánchez, Jeff Bezos  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jeff BezosLauren Sánchez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu