Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jeden z najbohatších mužov sveta sa bude ŽENIŤ: Svoju partnerku požiadal o ruku!

Jeff Bezos sa bude ženiť. Zobraziť galériu (2)
Jeff Bezos sa bude ženiť. (Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Má obrovskú dôvod na radosť. Jeden z najbohatších ľudí na svete Jeff Bezos (59) požiadal svoju priateľku Lauren Sánchez (53) o ruku. Tá povedala áno a po takmer piatich rokoch spoločného vzťahu môže táto dvojica začať chystať svadbu.

Dvojica sa spoznala v roku 2016, keď ich zoznámil vtedajší Bezosov kamarát a manžel Lauren Sánchez, Patrick Whitesell. Aj napriek tomu, že boli v tom čase obaja v manželstve, medzi dvojicou sa postupom času vytvoril románik a ich vzťahy skončili v troskách.

Jeff Bezos, Lauren Sanchez
Zobraziť galériu (2)
Jeff Bezos, Lauren Sanchez  (Zdroj: Profimedia)

V roku 2019 sa obaja so svojimi partnermi rozviedli a dali sa oficiálne dokopy. Ich vzťah však začal už o rok skôr a dnes sú spolu takmer 5 rokov. No a Bezos, ktorého majetok sa odhaduje na viac ako 144 miliárd dolárov, sa rozhodol ich vzťah posunúť na ďalšiu úroveň.

Počas včerajšieho dňa totiž Page Six informoval o zásnubách Bezosa a Sánchez. Podľa tohto magazínu mal miliardár pred svojou polovičkou pokľaknúť na ich novej jachte, na ktorej si v týchto dňoch užívajú krásy Stredozemného mora.

Podľa zdroja spomínaného magazínu sa dvojica po ich príchode do Cannes, kde sa zúčastnili slávneho filmového festivalu, svojimi zásnubami vôbec netajila. „Všetkým hovorili, že sa zasnúbili. Boli veľmi nadšení a vyzerali hrozne zamilovane," povedal zdroj.

Viac o téme: Jeff Bezos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu