Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Princ Harry a Meghan sa chcú zmieriť s rodinou: DRSNÁ REAKCIA príbuzných na čele s Williamom!

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN – V kráľovskej rodine nie sú vítaní. V poslednej dobe sa špekulovalo o tom, že by sa princ Harry (39) a jeho manželka Meghan (42) mohli počas Vianoc pridať ku Karolovi III. a zvyšku rodiny. Obaja o to mali mať záujem, avšak vyzerá to tak, že na niečo podobné môžu zabudnúť.

Zdroje z okolia kontroverznej dvojice už dlhšiu dobu naznačovali, že Harry a Meghan majú záujem o to, aby najbližšie Vianoce strávili v spoločnosti kráľovskej rodiny. Posun v ich vzťahoch mal nastať aj počas narodenín Karola III. a prípadnú pozvánku by údajne s radosťou prijali.

S touto myšlienkou sa však vraj nestotožnili viacerí členovia rodiny, na čele s Harryho bratom Williamom. Po tom všetkom, čo sa medzi nimi stalo, je podľa nich nepochopiteľné, že si mysleli, že pozvánku vôbec dostanú.

„Vyzerá to tak, že skutočne začínajú mať snahu o zmierenie. Je však úplne bizarné, že si mysleli, že len tak nakráčajú naspäť a nechajú minulosť minulosťou. Je tu však otázka, prečo to robia práve teraz. Môže to byť aj tým, že si konečne uvedomili, že sťažovať sa na život člena kráľovskej rodiny nebola úplne najlepšia stratégia,“ dodal zdroj pre Daily Mail.

Princ Harry a Meghan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryMeghan MarkleKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu