Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Na Farmu mieria NOVÍ súťažiaci: Blond SEXICA aj ukecaný LENIVEC!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer divákov na obrazovkách televízie Markíza čaká nová epizóda Farmy, ktorá rozhodne nikoho nebude nudiť. Ako to už býva zvykom, do hry sa opäť zapoja noví súťažiaci, ktorí zamiešajú kartami. Toto sú oni!

Už počas uplynulého týždňa sa Farmár týždňa posťažoval, že im do partie chýba chlap. A hospodár Martin prisľúbil, že na statok zoženie pomocníkov. Tí na Farmu dorazia už dnes večer. Do hry zavítajú dvaja noví súťažiaci, ktorí rozšíria strednú generáciu, teda generáciu Y.

Na Farmu mieria NOVÍ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Prvou z nových hráčov je sexi Dominika. 26-ročná kráska pochádza z Lučenca a pracuje ako recepčná. „Milujem zvieratá a vždy ich budem brániť. Nikdy som neplakala pri ľuďoch, ale pri zvieratách áno. Na Farme nechcem zažiť žiadnu zabíjačku. Nejem ani bravčové mäso,” povedala v rozhovore pre portál markiza.sk.

Toho že by sa medzi pôvodných farmárov nevedela zaradiť, sa nebojí. „Viem, že to bude ťažké, ale mám taktiku, verím, že mi pomôže. Videla som zábery krásnej Farmy a teším sa aj na farmárov,“ uviedla atraktívna blondínka. 

Na Farmu mieria NOVÍ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Posilou pre pánsky klub sa stane Matúš z Košíc, ktorý sa živí ako počítačový grafik. „Som chlapec od počítača. Nie som veľmi zručný, ale čo príde, sa naučím rýchlo,“ prezradil o sebe vo vizitke, a zároveň otvorene dodal, že je lenivý a nerobí mu žiadny problém preležať celý deň v posteli.

Ani on sa však o svoje miesto na Farme nebojí a taktiež má už pripravenú vlastnú taktiku. „Budú nás brať ako slabšie články a budú sa nás chcieť čo najskôr zbaviť. Budem pracovať a veľa, veľa komunikovať, aby sa to nestalo,“ hovorí Matúš. 

Príchod pomocníkov si môžete pozrieť už dnes večer na obrazovkách televízie Markíza. Prostredníctvom komentárov nám môžete dať vedieť, ktorý z dvoch nováčikov je vám sympatickejší. 

Na Farmu mieria NOVÍ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Farma 15
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu