Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexica z Pobrežnej hliadky patrila medzi najkrajšie ženy sveta: Dnes... Och! Je z nej iný človek

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Po ikonickej filmovej postave zo seriálu Pobrežná hliadka už dnes niet ani stopy. Americká herečka Yasmine Bleeth (55), ktorá sa v tomto počine preslávila, sa v posledných rokoch vytratila z verejného život a na najnovších záberoch by ju spoznal asi už málokto.

Pobrežná hliadka sa stala v 90. rokoch doslova fenoménom a okrem najväčších mien, ako sú David Hasselhoff či Pamela Anderson, sa tu predstavilo veľké množstvo hercov, ktorým tento seriál zmenil život. Jednou z nich je aj Yasmine Bleeth. Tá si v ňom zahrala jednu z hlavných postáv.

Okrem herectva sa venovala aj modelingu a v roku 1995 ju magazín People dokonca zaradil medzi 50 najkrajších ľudí sveta. Jej život a kariéru však sprevádzal aj boj so závislosťou na drogách, ktorý vyvrcholil liečením. Odborná pomoc však mala okrem liečby aj ďalší veľký význam. Práve počas pobytu sa spoznala so svojím súčasným manželom Paulom Cerritom, s ktorým počas minulého mesiaca oslávila 21. výročie svadby.

V posledných rokoch sa kráska drží mimo sveta šoubiznisu, a tak ju na verejnosti vídať len veľmi málo. Počas minulého týždňa si vyšla do ulíc Los Angeles so svojou kamarátkou. Mnohí však hviezdu 90. rokov na najnovších záberoch nespoznali, keďže sa od tých čias poriadne zmenila.

Yasmine Bleeth
Zobraziť galériu (2)
Yasmine Bleeth  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Pobrežná hliadkaBaywatchYasmine Bleeth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu