Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

KRÍZA vo vzťahu Harryho a Meghan: Najnovšia FOTO odhalila PRAVDU!

Meghan a Harry Zobraziť galériu (7)
Meghan a Harry (Zdroj: SITA)

DÜSSELDORF - Opäť na seba strhli všetku pozornosť. Počas včerajšieho dňa sa princ Harry (38) a jeho manželka Meghan Markle (42) objavili v nemeckom Düsseldorfe na finále Invictus Games. V poslednej dobe sa pritom vo veľkom hovorilo o problémoch v ich vzťahu. Avšak spomínaná akcia dala na tieto špekulácie jasnú odpoveď.

Invictus Games vznikli v roku 2014 ako športové podujatie, ktorého sa zúčastňujú zranení alebo chorí vojaci a vojačky. Táto akcia slúži na to, aby sa prostredníctvom športových aktivít pomohlo týmto ľuďom s ich fyzickým, ale najmä psychickým zdravím. Zakladateľom projektu je princ Harry, ktorý sa inšpiroval americkou obdobou s názvom Warrior Games.

Princ Harry
Zobraziť galériu (7)
Princ Harry  (Zdroj: SITA)

KRÍZA vo vzťahu Harryho
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

KRÍZA vo vzťahu Harryho
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Včera večer sa konalo veľkolepé finále tohto ročníka a samozrejme na ňom nesmel chýbať ani Harry. Mnohí fanúšikovia netrpezlivo očakávali, či mu bude robiť spoločnosť aj manželka Meghan, keďže sa v poslednej dobe špekulovalo o tom, že sa v ich vzťahu čoraz častejšie skloňuje slovo rozvod.

Podľa záberov z tejto stále populárnejšej akcie to však vyzerá tak, že dvojica nemá ani najmenšie problémy. Celý večer boli k sebe doslova prilepení. Z ich výrazov to vyzeralo tak, že sa náramne bavili a nechýbali ani nežné dotyky i bozky. Tými tak poslali do sveta jasný odkaz, že sa v ich vzťahu nedeje nič, čo by malo spôsobiť rozpad ich manželstva.

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (7)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu