Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Promi mamina predviedla postavu po 4 deťoch: V červených plavkách vyzerá ako bohyňa!

Blake Lively Zobraziť galériu (6)
Blake Lively (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Opäť ukázala, že ani 4 deti na jej postave nezanechali žiadne stopy. Americká herečka Blake Lively (35) patrí medzi najkrajšie herečky súčasnosti, čo opäť potvrdila v reklame na nápoj. Tú zdieľala na svojich sociálnych sieťach a fanúšikovia sú nadšení.

Blake Lively tvorí už viac ako 10 rokov s partnerom Ryanom Reynoldsom jeden z najkrajších manželských párov v Hollywoode. Dvojica má spolu už 4 deti - James (8), Inez (6), Betty (3) a vo februári privítali zatiaľ najmladšieho potomka, o ktorom však zatiaľ nezverejnili žiadne bližšie informácie.

Blake Lively
Zobraziť galériu (6)
Blake Lively  (Zdroj: SITA)

Pri tejto dvojici však nejde o nič nezvyčajné, keďže svoj rodinný život si pomerne úspešne strážia. Hviezdna herečka však z času na čas na svojich sociálnych sieťach pripomenie, že aj napriek tomu, že je 4-násobnou mamou, jej z krásy ani náhodou neubudlo.

Na svojom profile na Instagram najnovšie propaguje značku domácich perlivých limonád a pri tejto príležitosti sa umelkyňa vyzliekla do červených plaviek. V nich predviedla svoju výstavnú figúru, čo v komentároch ocenili aj jej fanúšikovia. Tých má len na Instagrame viac ako 41 miliónov.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Blake Lively
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu