Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Promi mamina si odbehla do spoločnosti: Po štyroch pôrodoch vyzerá úžasne!

Blake Lively Zobraziť galériu (6)
Blake Lively (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Sexepílu má na rozdávanie! Blake Lively (35) a Ryan Reynolds (46) tvoria jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Dvojici sa nedávno narodilo ich štvrté dieťatko, čo ale pri pohľade na krásnu herečku znie neuveriteľne. V uplynulých dňoch zavítala do spoločnosti a vyzerala jednoducho úžasne.

Len pred dvoma mesiacmi vyšlo najavo, že z Blake Lively je už štvornásobná mamina. Sympatická herečka to len tak mimochodom prezradila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 


V uplynulých dňoch si Blake odbehla od rodičovských povinností a spoločne so svojou mamou Elaine zavítala do spoločnosti. Herečka opäť raz ohúrila zaujímavým outfitom. Nie je tajomstvom, že v móde sa vyzná a nesklamala ani teraz. 

Blake Lively so svojou mamou.
Zobraziť galériu (6)
Blake Lively so svojou mamou.  (Zdroj: SITA)

Blake Lively
Zobraziť galériu (6)
Blake Lively  (Zdroj: SITA)

Kráska mala na sebe kožené šaty s hlbokým výstrihom a na nohách sandále. Samozrejmosťou bola dokonalá pedikúra, manikúra a upravená vizáž. Človek si pri pohľade na bezchybne upravenú krásku až kladie otázku, kedy to všetko stíha...

Blake Lively a Ryan Reynolds si povedali svoje "áno" v septembri 2012. Majú tri dcérky - James (7), Inez (6) a Betty (3). Či k nim nedávno pribudlo dievčatko alebo chlapček, zatiaľ nie je známe. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu