Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fanúšik bol zo stretnutia s krásnou herečkou nadšený: Jej reakcia BAVÍ CELÝ INTERNET!

Blake Lively Zobraziť galériu (8)
Blake Lively (Zdroj: TikTok)

WALES - Tak toto je gól! Nie je žiadnym tajomstvom, že hollywoodsky herec Ryan Reynolds (46) je spoluvlastníkom jedného z najstarších futbalových klubov na svete - waleského Wrexham FC. Na jeden zo zápasov sa prišla v uplynulých dňoch pozrieť aj jeho krásna manželka Blake Lively (35). Jej prítomnosť potešila istého fanúšika, ktorý ju neváhal osloviť. Reakcia herečky stojí skutočne za to!

Je talentovaná, krásna a nechýba jej zmysel pre humor! To herečka Blake Lively dokázala už neraz. Sociálnymi sieťami aktuálne koluje vydarené video, ktoré vzniklo pred pár dňami po zápase futbalového klubu Wrexham, ktorého sa slávna umelkyňa osobne zúčastnila. 

Jej obdivovateľ menom Sam Neale si ju po skončení zápasu odchytil s mobilom v ruke, aby pozdravila jeho frajerku. Tá slávnu herečku priam zbožňuje. Požiadal ju pre to, či by jej mohla niečo odkázať. Blake nezaprela svoj zmysel pre humor a pohotovo poznamenala, že nech sa s ním rozíde.  

Všetci prítomní sa hneď schuti zasmiali. Pobavila sa určite aj samotná frajerka Stephanie. „Tak veľmi som žiarlila na to, že Sam išiel na zápas bezo mňa, lebo som musela pracovať. Plakala som, keď som to video videla, lebo ju milujem. Je pre mňa najobľúbenejšou osobnosťou na svete,” uviedla pre Daily Mail herečkina veľká fanúšička. Radu od nej si našťastie nezobrala k srdcu a s frajerom naďalej tvoria šťastný pár. 

Viac o téme: Blake LivelyRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu