Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávnemu páru sa rúca rozprávkový život: Meghan to už nezvláda... Prezradil ju tento detail!

Meghan Markle Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Dolieha na ňu náročné obdobie? Manželka princa Harryho (38) sa v týchto dňoch musí zaobísť bez svojho partnera, ktorý sa momentálne nachádza mimo USA. Aj to zrejme prispelo k tomu, že sa Meghan Markle (42) viditeľne trápi, čo prezradil drobný detail.

Posledné mesiace boli pre hviezdny pár poriadne náročné. Po počiatočnom úspechu s ich dokumentom Harry & Meghan sa im následne otočil chrbtom doslova celý Hollywood a v posledných týždňoch sa špekuluje nielen o ich finančných problémoch, ale aj o tom, že ich vzťah si prechádza vážnou krízou.

Toto obdobie si však zrejme začína vyberať na Markle svoju daň. Na najnovších záberoch totiž pozorných fanúšikov zaujala náplasť na vnútornej strane jej zápästia. Ako sa ukázalo, ide o antistresovú pomôcku, ktorá má zabezpečiť lepší psychický stav.

NuCalm, ako sa tieto náplaste volajú, obsahujú mikročip, ktorý pomocou aplikácie pomáha s podobnými problémami. Okrem toho by mali dopomôcť k dobrému zdravotnému stavu, imunite, odolnosti a dlhovekosti.

Meghan Markle
Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu