Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávna modelka (58) má NOVÉHO MILENCA: Takto to vykričala do sveta!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Na lásku nezanevrela! Česká rodáčka a svetovo známa modelka Paulina Pořízková (58) patrí medzi tie celebrity, ktoré sa s fanúšikmi ochotne delia o svoje radosti, starosti i trápenia. Aktuálne svojich followerov potešila zvlášť radostnou správou.

Paulina Pořízková má za sebou mimoriadne náročné obdobie. V septembri 2019 našla svojho  manžela, hudobníka Rica Ocaska mŕtveho. Keďže v tom čase boli už rozídení, on ju zo svojej poslednej vôle vyškrtol a krásku sužovali aj finančné problémy.

Poslednú vôľu svojho manžela napokon Paulina napadla a súd jej dal nakoniec za pravdu. Zdalo sa, že po všetkých tých problémoch jej svitá na krajšie časy aj v milostnom živote. Dala sa totiž dokopy so slávnym režisérom Aaronom Sorkinom. Avšak, ich láska nemala dlhé trvanie...

Aktuálne je Paulina opäť zamilovaná. Dokazuje to príspevok, ktorý zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Láska je vo vzduchu,” napísala modelka k fotke, ktorá zachytáva tieň bozkávajúceho sa páru. 

Pod príspevkom sa hromadia nadšené reakcie jej priateľov, ale aj fanúšikov. Nechajme sa teda prekvapiť, či blondínka časom ukáže svetu aj jeho tvár.

Viac o téme: Paulina Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu