Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Češka (56) neprestáva udivovať: ROZCHOD so slávnym milencom a potom... Och, pozrite, čo si dala na HOLÉ PRSIA!

Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin Zobraziť galériu (5)
Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Opäť na seba strhla pozornosť! Reč je o bývalej modelke Pavlíne Pořízkovej (56), ktorá je dobre známa aj vo svete. Nečudo, že má na svojom Instagramovom profile viac ako 470-tisíc followerov. Tých v uplynulých dňoch zaskočila správami o rozchode so slávnym režisérom Aaronom Sorkinom (60). A potom pridala ozaj zaujímavú momentku...

Galéria: Pavlína Pořízková

Keď sa Pavlína Pořízková objavila na tohtoročnom odovzdávaní Oscarov, vyzerala priam úžasne. V zlatých šatách a po boku slávneho režiséra Aarona Sorkina pôsobila dojmom, že je tou najšťastnejšou ženou na svete. A veru, tešili sa aj mnohí jej fanúšikovia. Niekdajšia modelka mala totiž za sebou mimoriadne náročné obdobie. 


Slávna Češka ohúrila na Oscaroch: Bola úplne na dne, ale teraz... WAU!


A hoci Pavlína a Aaron pôsobili dojmom, že sú pre seba stvorení, kráska v týchto dňoch priznala, že sa ich cesty rozišli. „Som vďačná za jeho prítomnosť v mojom živote. Pomohol mi uzdraviť sa a získať samú seba,” napísala na sociálnej sieti Instagram plavovláska, ktorá na svojho bývalého partnera nešetrí chválami. „Je skvelý, vtipný, zábavný a sexi,” dodala Pavlína. 

Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin tvorili priam dokonalý pár.
Zobraziť galériu (5)
Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin tvorili priam dokonalý pár.  (Zdroj: SITA)

Tá svetu rada dokazuje, že aj ona má napriek pribúdajúcim rokom šarmu na rozdávanie. Nahé zábery a provokatívne fotky sú na jej profile priam samozrejmosťou. Jednu takú pridala aj v týchto dňoch. Na pomoc si prizvala kamarátku a herečku Liz Carey. Obe pred objektívom pózujú len v spodnej časti bikín a holé prsia si prekryli emotikonom rúšok. „Bolo nám povedané, že znovu musíme nosiť rúška, tak sme sa podriadili,” reagovala Pořízková. 

 

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu