Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávna kráska o začiatkoch v modelingu: Mala len 15 a... Nechutné, čo jej ten fotograf urobil!

Paulina Porizkova Zobraziť galériu (2)
Paulina Porizkova (Zdroj: Faacebook/ Red Table Talk)

LOS ANGELES - To muselo byť hrozné! Paulina Porizkova (57), rodáčka z českého Prostějova, patrí medzi tie mená modelingu, ktoré netreba predstavovať. Začiatky jej kariéry však neboli len ružové. Potvrdzuje to aj traumatický zážitok, s ktorým sa blondínka najnovšia zverila.

Paulina Porizkova je veľmi inšpiratívna žena, ktorá pred svetom nemieni nič skrývať. Rovnako rada, ako pretŕča svoje dokonalé telo v bikinách, neváha odhaliť aj svoju dušu a pocity. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má 900-tisíc followerov, napríklad bežne rieši starnutie a nemá problém ukázať šediny a vrásky. 

Typicky otvorená bola aj počas toho, ako bola hosťom v relácii Red Table Talk. S Jadou Pinkett Smith, jej dcérou Willow a matkou Adrienne zaspomínala aj na svoje začiatky v modelingu. Zverila sa im s nepríjemnou skúsenosťou, ktorá bola pre ňu pomerne traumatická. „Mala som čerstvých 15 rokov, bola som v Paríži. Získať akúkoľvek prácu bola veľká vec. Keďže som si myslela, že každá z nich bude moja posledná, chcela som byť milé dievča, ktoré vyhovie každému,” začala svoje rozprávanie Paulina. 

Pred jedným fotením, keď ju maskérka a hairstylistka pripravovali, sa ocitla v nepríjemnej a nevhodnej situácii. „Zozadu k nej prišiel fotograf a na rameno jej položil niečo teplé a ťažké. Smial sa a všetci sa vlastne smiali,” uviedla Paulina, ktorá vlastne nevedela, čo tam položil. „Uvedomila som si, že to bol jeho penis, až keď som počula, ako si zapína zips,” prezradila s tým, že nebola jedinou mladou modelkou, na ktorej daný fotograf predvádzal tento svoj "vtipný kúsok". 

Paulina Porizkova
Zobraziť galériu (2)
Paulina Porizkova  (Zdroj: Faacebook/ Red Table Talk)

Viac o téme: Paulina Porizkova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu