Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ups! FOTO vyzlečeného Beckhama na webe... TOTO nebolo v pláne

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (8)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Počas víkendu zverejnila Victoria Beckham (49) na svojich sociálnych sieťach fotku z domácej telocvične, na ktorej ukázala, ako pracuje na svojej figúre. Dvorného fotografa jej robil manžel David (47), ktorý pri tom nechtiac ukázal aj svoje obnažené telo.

Victoria a David patria medzi najznámejšie páry svetového šoubiznisu. Okrem kariérnych úspechoch sa môžu pochváliť aj dokonalou rodinou a pekným vzťahom. Po celom svete majú milióny fanúšikov, s ktorými pravidelne zdieľajú útržky svojich životov.

Inak tomu nebolo ani počas víkendu, keď Victoria zverejnila viacero záberov z telocvične, v ktorej každý deň pracuje na svojej postave. K fotografiám pridala aj krátky popis o tom, na čo sa momentálne pri cvičení zameriava.

Victoria Beckham
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham  (Zdroj: Instagram V.B.)

Jej súkromným fotografom bol počas týchto aktivít jej hviezdny manžel. Ten však na jednom zábere ukázal aj svoju postavu, čím zrejme potešil väčšinu fanúšičiek. Pri fotke svojej manželky totiž akosi pozabudol na odraz zrkadla. Victoria si to však všimla a na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sa na tom schuti zasmiala.

Victoria Beckham
Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham  (Zdroj: Instagram V.B.)

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu