Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VOJNA v rodine Beckhamovcov: Victoria a jej nevesta SA NEVEDIA VYSTÁŤ!

Časy, keď Victoria a Nicola pózovali bok po boku sú preč. Teraz sa údajne nevedia vystáť. Zobraziť galériu (7)
Časy, keď Victoria a Nicola pózovali bok po boku sú preč. Teraz sa údajne nevedia vystáť. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Navonok vždy pôsobili ako usporiadaná rodina. O to šokujúcejšie vyznievajú správy o vážnych konfliktoch, ktoré medzi sebou majú. Najviac napätá situácia má byť medzi Victoriou Beckham (48) a manželkou jej najstaršieho syna Brooklyna (23) - Nicolou Peltz (27), ktorí sa zosobášili na jar tohto roka.

Victoria si so svojou nevestou Nicolou údajne nevedia prísť na meno. Informácie o napätej situácii v jednej z najznámejších rodín na svete priniesol magazín Page Six. Ten prirovnal momentálnu situáciu k studenej vojne!

Nicola Peltz Beckham a Brooklyn Beckham
Zobraziť galériu (7)
Nicola Peltz Beckham a Brooklyn Beckham  (Zdroj: Instagram)

Zdroj, ktorý celú situáciu priblížil, povedal: „Victoria a Nicole sa nemôžu vystáť! Momentálne spolu vôbec nehovoria. Všetko, čo predchádzalo ich svadbe, bolo príšerné a ich vzťah to značne naštrbilo."

„Nicola bola zásadne proti tomu, aby sa Victoria akokoľvek podieľala na prípravách na svadbu. Nechcela, aby o čomkoľvek vedela. Počas celej tejto doby bola komunikácia medzi nimi na bode mrazu," dodal zdroj.

Celá situácia mala negatívne ovplyvniť aj vzťah medzi Victoriou a jej synom. „Posledné mesiace sa nerozprávajú ani s Brooklynom. Celé to vzniklo preto, lebo Nicola žiarli na slávu Victorie. Prekáža jej, koľko pozornosti jej venujú média," uzavrel zdroj. 

Nicola Peltz Beckham je americká herečka a dcéra známeho newyorského milionára Nelsona Pelza (80). S jej manželom Brooklynom sa mali dať dokopy v októbri 2019 a tento rok svoj vzťah spečatili sobášom v Palm Beach. 

Viac o téme: Victoria BeckhamBrooklyn BeckhamBeckhamovciNicola Peltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu