Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Beckhamovci oslavovali 24. výročie svadby: Dvojica si vymenila dojímavé vyznania!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (2)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jeden z najpopulárnejších párov svetového šoubiznisu si včera pripomenul veľký deň. Victoria Beckham (49) a jej manžel David (48) oslavovali 24. výročie svadby a pri tejto príležitosti si na sociálnych sieťach vymenili nádherné slová plné lásky.

Victoria a David patria medzi najstabilnejšie páry šoubiznisu, čo dokazujú už poriadne dlho. Počas včerajšieho dňa oslavovali už 24. výročie ich svadby a pri tejto príležitosti opäť ukázali, že aj po toľkých rokoch sa stále milujú.

Galéria: Victoria Beckham

Na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnili viaceré zábery, videá a spoločné spomienky, ktorými si ich veľký deň pripomenuli. Okrem toho však dokázali, že im nechýba ani zmysel pre humor.

„V tento deň, 4.7. 1999. 24 rokov. Najlepšej manželke, matke a partnerke pri pití (väčšinou). Šťastné výročie, veľmi ťa milujem," napísal bývalý futbalista, ktorý zverejnil fotku, ktorá dvojicu zachytáva v začiatkoch ich vzťahu.

„Stále sa držíme za ruky a stále sa smejem (spolu s tebou, nielen na tebe). Milujem ťa," napísala Victoria, ktorá okrem tohto príspevku zdieľala aj video z ich svadby. 

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu