Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

TAJNÝ VZŤAH Monici Bellucci a Tima Burtona: Randia spolu už 4 mesiace... Vášnivý BOZK ako dôkaz!

Monica Bellucci a Tim Burton tvoria pár už 4 mesiace. Zobraziť galériu (3)
Monica Bellucci a Tim Burton tvoria pár už 4 mesiace. (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - O vzťahu talianskej hereckej divy Monici Bellucci (58) a filmového producenta Tima Burtona (64) sa už istú chvíľu šušká. Až teraz je však všetkým dohadom koniec. Dvojica vraj spolu randí už celé 4 mesiace a... Vášnivým bozkom na ulici to celé len potvrdila!

Talianska herečka Monica Belluci a filmový producent Tim Burton si spolu vyšli na romantickú prechádzku na deň všetkých zamilovaných. A v istom momente potvrdili špekulácie, ktoré o nich už istý čas kolujú - držiac sa za ruky sa zastavili a dali si vášnivý bozk. FOTO nájdete TU.

Ako sa ukázalo, dvojica spolu tajne randí už celé 4 mesiace. Prvýkrát sa streli už pred 16 rokmi, no ako informuje DailyMail, chodiť spolu začali až po tom, čo sa videli na októbrovom filmovom festivale vo francúzskom Lyone. Tam Monica Timovi odovzdávala cenu Lumiere za celoživotné dielo. A približne v tom čase sa ich vzťah aj zoficiálnil.

TAJNÝ VZŤAH Monici Bellucci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Keď Tim prebral cenu, povedal: „Za celý svoj život som necítil toľko lásky, ako dnes večer. Vitajte na najlepšom pohrebe, aký som kedy mal!“ Dvojicu tiež videli, ako spolu pozerá reprodukciu Silet Documentary Film, ktorý v roku 1895 zrežíroval zosnulý francúzsky filmár Louis Lumiere. 

Naposledy Monica Bellucci tvorila pár s umelcom Nicolasom Lefebvrom, no v roku 2019 sa rozišli a odvtedy oficiálneho partnera nemala. Predtým bola od roku 1997 do 2013 vydatá za Vincenta Cassela. Majú spolu dve dcéry, 18-ročnú Devu a 12-ročnú Leonie. 

Tim Burton tvoril celých 13 rokov pár s herečkou Helenou Bonham Carter, no v roku 2014 sa rozišli. Dvojica má spolu dve deti, 20-ročného syna Billyho a 16-ročnú dcéru Nell. 

TAJNÝ VZŤAH Monici Bellucci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Monica BellucciTim Burton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu