Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Salma Hayek (56) na premiére všetkým vyrazila dych: Wau! Na tieto šaty treba odvahu

Salma Hayek Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

MIAMI - Mexická herečka Salma Hayek (56) opäť potvrdila, že pri výbere outfitov jej odvaha rozhodne nechýba. Dokázala to aj počas včerajšej premiéry filmu Magic Mike: Posledný tanec, na ktorú prišla v čiernych sieťovaných šatách, v ktorých na seba strhla všetku pozornosť.

Počas včerajšieho večera sa v Miami uskutočnila premiéra dlho očakávaného pokračovania filmovej série Magic Mike. Tretia časť ponesie názov Posledný tanec a malo byť ísť zároveň o posledný diel tejto trilógie.

Na tejto slávnostnej akcii samozrejme nemohli chýbať ani hlavní predstavitelia tohto počinu, ako sú napríklad Channing Tatum, Matthew McConaughey či Caitlin Gerard. Najväčšiu pozornosť si však uchmatla nestarnúca Salma Hayek, ktorá si v tomto počine takisto zahrala.

Na premiére sa objavila tak, ako sa na film so striptérskou tématikou patrí. Na sebe mala totiž oblečené čierne sieťované šaty, ktoré zdobili rôzne kvety. Ani tie však nemali šancu zakryť to, čo jej outfit odhaľoval.

Salma Hayek
Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek  (Zdroj: SITA)

Aj napriek tomu, že má táto herečka už 56 rokov, stále sa nebojí do svojho šatníka pridať aj takéto odvážne kúsky. Treba však povedať, že si to herečka môže dovoliť a potvrdzuje, že vek je pre ňu naozaj len číslom.

Salma Hayek
Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu