Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pikantné ODHALENIE Salmy Hayek: Hups! TRAPAS so županom

Salma Hayek Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoj úspech sa rozhodla osláviť zaujímavým spôsobom. Mexická herečka Salma Hayek (56) v utorok prekonala hranicu 24 miliónov followerov na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Pri tej príležitosti zverejnila video, na ktorom tancuje iba v župane, spod ktorého bolo chvíľkami vidieť oveľa viac, ako by sa patrilo.

Salma Hayek patrí medzi obľúbené herečky a fanúšikov si nachádza po celom svete. Aj vďaka tomu sa jej počas utorka podarilo prekonať na jej profile na sociálnej sieti Instagram hranicu 24 miliónov sledujúcich. 

Táto herečka je však známa aj tým, že jej odvaha pri výbere outfitov rozhodne nechýba. A podľa toho vyzerala aj oslava spomínaného úspechu, ktorú zdieľala so svojimi fanúšikmi. Niektorí z nich sa však pri pohľade na to museli červenať. 

Hayek totiž zverejnila video, na ktorom spolu so svojimi kamarátkami tancuje v bielom župane. Ten však toho odhaľoval poriadne veľa a miestami jej bolo vidieť aj je prsia.

Svojím fanúšikom sa Salma poďakovala aj v popise k videu. „24 miliónov sledujúcich, 24 miliónov dôvodov na úsmev. Ďakujem všetkým, ktorí sa ku mne na tejto divokej ceste pripojili. Nemôžem zakrývať to, aká som vďačná a nadšená," napísala hviezdna Hayek.

 

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu