Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Salma Hayek ako vodná nymfa: Pohľad na jej 56-ročné TELO rozpáli každého!

Salma Hayek Zobraziť galériu (6)
Salma Hayek (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tá žena je neskutočná! Pri pohľade na dokonale tvarovanú figúru slávnej herečky Salmy Hayek (56) sa až človeku nechce veriť, že je z tohto sveta. Aj v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram zábery v žltých bikinách a... Vyzerá fakt ako bohyňa!

Úspešná kariéra, harmonické manželstvo a krásna dcéra. Salma Hayek sa ozaj má čím pochváliť. Rodáčka z Mexika dostala do vienka nielen talent, ale aj krásu. Pekná tvárička však nie je jej jedinou zbraňou. Atraktívna tmavovláska totiž skrýva pod šatami božskú figúru. 

Galéria: Salma Hayek

Na obdiv ju vystavila aj v týchto dňoch. A to na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má 23,5 milióna followerov. S nimi sa podelila o zábery, na ktorých pózuje v žltých plavkách. „Vždy, keď sa potrebujem osviežiť, skočím do oceánu,” napísala k fotkám herecká diva. 

Priaznivci a followeri pri pohľade na jej bezchybné krivky nešetrili slovami chvály. Reakciu pod zábery priadli aj mnohé jej herecké kolegyne. Napríklad Jessica Alba, Kerry Washington, či Cindy Crawford. Vy tiež patríte k fanúšikom a obdivovateľom božskej Salmy?

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu