Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Do pátrania po NEZVESTNOM hercovi sa zapojili aj jeho deti: Polícia priniesla nové informácie!

Julian Sands Zobraziť galériu (2)
Julian Sands (Zdroj: Metro International Entertainment)

LOS ANGELES - V posledných hodinách sa objavuje čoraz viac detailov o šokujúcom pátraní po známom hercovi Julianovi Sandsovi (65). Ten sa vybral na turistiku do známeho pohoria neďaleko Los Angeles a od minulého piatka ho nikto nevidel. Jeho mobil bol však podľa vyšetrovateľov v pohybe aj niekoľko dní po tom.

Včera sme vás na topkách informovali o tom, že známy herec Julian Sands je už niekoľko dní nezvestný. Naposledy ho videli minulý piatok v pohorí San Gabriel, kam sa vybral na turistiku. Odvtedy sa však po ňom akoby zľahla zem a jeho rodina i priatelia o ňom nemajú žiadne správy.

Pátranie po umelcovi však výrazne komplikuje aj nepriaznivé počasie.. Kvôli veľkému riziku lavín a čerstvému snehu museli dokonca celú záchrannú akciu prerušiť. To však neodradilo jeho tri deti, ktoré sa už zapojili do pátrania.

Jeho syn Henry a dcéry Natalya a Imogen tak spolupracujú s pátračmi, ktorí využívajú aj drony či GPS zo Sandsovho telefónu. Tieto údaje však ukázali zaujímavé informácie. Hercov telefón bol totiž v pohybe ešte 48 hodín po tom, ako ho videli naposledy. V nedeľu bol signál zachytený pri jednom z vrcholov pohoria.

Julian Sands
Zobraziť galériu (2)
Julian Sands  (Zdroj: SITA)

Jeho aktuálna poloha sa však bohužiaľ zistiť nedá, keďže jeho telefón je už vybitý. K celej veci sa vyjadril aj hovorca miestnej polície, ktorý podľa Daily Mail povedal: „Podľa informácii z jeho telefónu smeroval 15. januára k vrcholu Mount Baldy. Momentálne sa jeho poloha už určiť nedá, keďže je jeho telefón s najväčšou pravdepodobnosťou vybitý. Údaje zo 14. januára nám ukázali možnú lokáciu na jednej z ciest k tomuto vrcholu a celú túto oblasť sme prehľadali aj na zemi a aj zo vzduchu pomocou vrtuľníka. Nenašli sme však nič, čo by nám pomohlo lokalizovať pána Sandsa." 

Viac o téme: Julian Sands
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu