Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Slávny herec (65) je 5 mesiacov NEZVESTNÝ: Stratil sa v horách... Teraz tam turisti našli TELO!

Julian Sands je nezvestný od polky januára.
Julian Sands je nezvestný od polky januára. (Zdroj: SITA)

KALIFORNIA - Od začiatku roka je vyhlásené pátranie po známom hercovi Julianovi Sandsovi (65). Ten sa vybral na turistiku do známeho pohoria neďaleko Los Angeles a od polovice januára ho nikto nevidel. Teraz náhodní turisti našli telo... Či ide o stratenú hviezdu, určí až súdny lekár.

Ako informuje Daily Mail, telo objavili turisti v sobotu v horách južnej Kalifornie. Práve tam sa pred 5 mesiacmi stratil slávny herec Julian Sands a odvtedy o ňom nikto nič nepočul. Telo našli približne o 10. hodine predpoludním v divočine neďaleko Mount Baldy. Či ide o nezvestnú hviezdu, sa ukáže budúci týždeň, kedy je naplánovaná identifikácia súdnym lekárom. 

Sands bol vášnivým turistom a horolezcom. Nezvestný je od 13. januára - v tento deň sa vydal na jeden z vrcholov v kalifornskom pohorí a odvtedy o ňom nikto nič nevie. Jeho rodina v piatok zverejnila prvé vyhlásenie od jeho zmiznutia: „Naďalej držíme Juliana v našich srdciach s jasnými spomienkami na neho ako na úžasného otca, manžela, prieskumníka, milovníka prírody a umenia a ako na originálneho umelca.“

No hoci polícia ešte oficiálne nepotvrdila, že telo patrí hercovi Julianovi Sandsovi, verejnosť už rodine na sociálnych sieťach vyjadruje úprimnú sústrasť. 

Viac o téme: Julian Sands
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu