Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezdny herec je NEZVESTNÝ: Stratil sa na túre, už 6 dní o ňom nikto nič nevie... Pátranie sa komplikuje!

Julian Sands Zobraziť galériu (3)
Julian Sands (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Veľký strach momentálne prežívajú rodina a priatelia známeho britského herca Juliana Sandsa (65). V piatok sa totiž vybral na turistiku a odvtedy ho nikto nevidel. Aktuálne po umelcovi pátrajú drony, avšak kvôli zlému počasiu a riziku lavín bola pátracia akcia prerušená.

Pohorie San Gabriel sa nachádza približne 35 kilometrov od Los Angeles. Počas posledných dní tu prebiehalo pátranie po dvoch osobách a dnes sa potvrdilo, že jedným z nich je aj známy britský herec Julian Sands.

Julian Sands, Stellan Skarsgard
Zobraziť galériu (3)
Julian Sands, Stellan Skarsgard  (Zdroj: SITA)

65- ročný rodák z mestečka Otley sa v piatok vybral na turistiku. Odvtedy ho nikto nevidel a jeho rodina a blízki sa s ním nevedia skontaktovať. Doteraz sa nevie ani to, či sa do hôr vybral sám alebo s väčšou skupinou ľudí.

Pátranie po hercovi sa navyše v posledných hodinách výrazne skomplikovalo. V pohorí napadlo niekoľko centimetrov nového snehu a v celej oblasti je vysoké riziko lavínového nebezpečenstva. Preto bolo pátranie prerušené a momentálne sa ho snažia nájsť za pomoci dronov.

Julian Sands
Zobraziť galériu (3)
Julian Sands  (Zdroj: Metro International Entertainment)

Julian Sands sa síce narodil v Británii, avšak už dlhé roky býva v Los Angeles. Na svojom konte má desiatky filmov, medzi ktoré patria napríklad A Room with a View, Leaving Las Vegas čI Dannyho trinástka. 

Viac o téme: Julian Sands
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu